Spotted!

 

Wie nog niet van “Spotted” heeft gehoord moet echt wel op een eiland wonen. Met “Spotted” kan je anoniem flirten via facebook. In deze blokperiode is het natuurlijk heel populair bij studenten. Ze kunnen moeilijk van de deur om op zoek te gaan naar de ware maar aan de andere kant is er meer dan anders nood aan een verzetje. Al is “Spotted” een redelijk recent verschijnsel in België, “Campus ULB was de eerste en ging live op 18 december, toch bestaat het al een hele tijd in Engeland.

Als je de berichtjes even leest op dergelijke pagina’s dan kom je heel wat hilarische dingen tegen. Het is echt wel grappig. Daarnaast geeft het jongeren met klamme handjes een zetje om toch die move te wagen waartoe ze anders niet zouden komen. Wie doorheeft dat “Spotted” een vorm is van publieke communicatie en er zo ook mee omgaat heeft weer een leuke pagina bij in zijn lijstje. Maar het kan ook fout lopen. Publiekelijk je hart helemaal bloot geven is niet slim of harteloos met andere omgaan is uit den boze. Nu zal die 15jarige Antwerpse jongen ook wel doorhebben dat hij met zijn “Antwerpse hoertjes” te ver is gegaan.

“Spotted”, een leuke afwisseling midden in de examens. Maar het vraagt wel dat je weet waar je mee bezig bent. Zoals elke communicatie kan dit niet zonder respect en fijngevoeligheid.